LÁJKOLJ MINKET A FACEBOOK-ON!
KÖSZÖNTÜNK AZ OLDALUNKON!

ZENEKAR ESKÜVŐRE A 80-AS, 90-ES ÉVEK SLÁGEREIVEL
Jó zenekart esküvőre találni, nem egyszerű feladat. A partyzenekar feladata, mindig az alkalomhoz illő jó hangulat megteremtése. Felelős a jó hangulatért és a felhőtlen szórakozásért a Ti esküvőtökön is!

Ezért nagyon fontos, hogy milyen zenekart választotok erre a jeles eseményre. Az is fontos, hogy megtaláljátok a stílusotokhoz legközelebb álló zenekart, hiszen az esküvői zenekaroknak jellegzetes egyénisége van melyről leginkább a repertoárban felsorolt dalok összetételéből lehet következtetni.

ZENEKAR ESKÜVŐRE, RENDEZVÉNYEKRE

VELÜNK KELLEMES A ZENE, JÓ A HANGULAT ÉS MINDENKI TÁNCOL!

Fellépéseinken a 80-as, 90-es évektől napjainkig, magyar és külföldi slágerek könnyűzenei blokkjai váltják egymást, a közönség hangulatához illeszkedően.

A repertoárunkban minden korosztály megtalálja kedvenc dalait és a hozzá közel álló zenei stílust. A régi örökzöldeket, külföldi és magyar táncdalokat, a mai slágereket és a disco, rock, rock'n roll, latin, mulatós zenéket is.

Technikai felszereltségünk lehetővé teszi, az egyszerre több helyszínen való hangosítást is, ezért az esküvői vacsorát és az azt követő táncos, zenés estet megelőzően a polgári szertartás hangosítását is zökkenőmentesen le tudjuk bonyolítani, igény esetén.


RÓLUNK

NÉHÁNY SZÓBAN, TÉNYLEG CSAK RÖVIDEN
Fellépéseinken a 80-as, 90-es évektől napjainkig, magyar és külföldi ismert slágerek könnyűzenei blokkjai váltják egymást, a közönség hangulatához illeszkedően. Színvonalas élőzene szolgáltatás az ország egész területén! Esküvőre, céges rendezvényekre, bálok zeneszolgáltatására és bármilyen hangzavar keltésre! :)  Mindig az alkalomhoz illő jó hangulat megteremtése.
Szerző: Veres Tamás


Kovács Ági
Ének, vokálének.
Négy éve énekelünk együtt Tamással. A külföldi és Magyar slágerekben is otthonosan mozgok.

Veres Tamás
Ének, vokálének, szintetizátor.
Több mint tíz éve zenélek már. Különösen a hazai előadók dalait kedvelem.

Vincze Krisztián
Gitár
Évek óta játszom gitáron több műfajban is. Kedvelem a blues és country műfajt egyaránt.Levelezési cím: 4225 Debrecen, Monostorerdő u. 98.
Adószám: 58969184-1-29Hivatalos e-mail cím: info[kukac]redtrio.hu
Telefon/Fax: +36 52 786 912
Mobil: +36 30 570 4986
Zenekar esküvőre a 80-as, 90-es évek slágereivel

eskuvői zenekar, zenekar esküvőre, élőzene esküvőre

zenekar esküvőre debrecen, zenekar esküvőre budapest, élőzene esküvőre, party zenekar esküvőre, retro zenekar esküvőre, céges rendezvény, lakodalom zenekar, bál zenekar

Szerző: Tamás Veres